Joohopia Template

 

 

Vicevi.in

 

Top blogova

Aranžiranje hrane
Aranžiranje hrane i stola za Valentinovo

 

Valentinovo se bliži, ne volite ići u restoran ili niste na vrijeme rezervirali stol.Ne brinite Valentinovo možete proslaviti uz opuštenu večer kod kuće. Izbor hrane može biti standarni uz poneku dekoraciju uz prigodne salvete ili fora kuhinjske krpe. Detalj hrane kao jaje u obliku srca ili kolač u obliku srca. Dobrodošle su i ružine latice kao dekoracija, ali pripazite na cijenu jer  za vrijeme Valentinova ruže dostignu veliku cijenu. Ukoliko nemate vremena obilaziti trgovine izbor poklona možete potražiti na topprodaja webshopu .Lijepe dekoracije se mogu napraviti origami tehnikom oblikovanja papira gdje postoje mnoge srcolike i ljubavne teme.Potreban je samo list papira i nešto vremena.Za dekoraciju stola možemo iskoristiti bijeli stoljnjak s dodatkom crvenih salveta sa bijelim tanjurima koje već  imamo u kuhinji. Uz to idu čaše za vino , ali ljubiteljima piva  možemo kupiti craft pivu čija flaša je već sama po sebi lijepa posebno ljubiteljima fine pive.Izbor hrane neka bude baziran na laganijim jelima.

Više...
 
Srcoliko jaje za Valentinovo

Jaja smo tvrdo skuhali, 12 minuta je dovoljno. Odmah smo ih ogulili i položili u kadice od tetrapaka. Po sredini smo utisnuli štapić za ražnjiće i krajeve povezali gumicama. Tako smo položili u hladnjak na 15-ak minuta da jaja poprime srcoliki oblik. Bitno je da štapić utisnemo dok je jaje još toplo, jer ga tada možemo oblikovati. Jaja smo prerezali i u presjeku se ukazalo srce.Poslužiti voljenoj osobi uz neke fine dodatke, te lijepe riječi ili ljubavne stihove i naravno puno ljubavi.

Više...

Više...
 
Pingvin od jaja i mrkve

Uskršnji stol možemo ukrasiti i hranom koju smo pripremili za blagovanje. Mi smo radili pingvine. Na tvrdo kuhana jaja stavili smo crnu maslinu za glavu pingvina. I učvrstili je čačkalicom. Za nogice smo izrezbarili mrkvu, koja nam je također poslužila i za kljun. Donji dio jajeta smo odrezali da bi jaje moglo stajati. Za oči nam je poslužila rotkvica. Hrana koja je zabavno aranžirana, razveseliti će sve za stolom, a ponajviše najmlađe.

Više...

Više...
 


   
 
| Pozadine|
 

tmpl by joohopia